Massage

Massage

Under all form av massage utsöndras hormonet oxytocin, ett antistresshormon som främjar välbefinnandet och motverkar stress. Det stabiliserar på så sätt humöret och ger också en bättre sömn. Därtill ger massagen också ett ökat lymfflöde och ökad blodcirkulation vilket stärker immunförsvaret, lindrar smärta och stelhet i muskulatur och leder, reducerar svullnad (ödem) samt avhjälper mot trötthet som ofta beror på lokal blodbrist, sammanväxningar och knutor i muskulaturen. Massage används både i friskvårdande syfte och för rehabilitering av specifika skador och besvär och är ett bevisat effektivt sätt att öka hälsan.

 • Klassisk

  Den klassiska massagen, även kallad svensk massage, utformades av Per Henrik Ling på 1800-talet. Syftet med massagen är att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en balans i musklernas och skelettes uppbyggnad och funktion. Massagen är djupgående och läkande och utförs med olika deltekniker och har störst effekt på muskler, leder, nerver och hormonsystemet.
  30 min. Pris: 495:-
  45 min. Pris: 595:-
  60 min. Pris: 695:-

 • Aromamassage

  Aromamassagen är en kombination av svensk klassisk-, neuromuskulär- och shiatzumassage. I första hand är den till för att motverka stress och syftet med behandlingen är att ge maximal avslappning. Inom aromaterapin används växternas naturliga aromatiska beståndsdelar, de eteriska oljorna, som är välgörande och har läkande egenskaper. Den mjuka och harmoniska massagen är perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av och få ny energi.
  60 min. Pris: 895:-
  90 min. Pris: 1195:-